Pedeo @ PROTOTYPING + MNE in Kortrijk

 

Bekijk de sfeerbeelden van Pedeo Hogedrukgieterij op Prototyping Xpo, de netwerkbeurs voor design, ontwerp en prototyping van industriële componenten en producten en MNE (Machineering Network Event).

2 succesvolle nationale industriële netwerkbeurzen in de “maak”

Prototyping Xpo en MNE bundelden voor het eerst hun concepten, troeven en kennis op Prototyping + MNE 2020 in Kortrijk Xpo. De twee netwerkbeurzen, gespecialiseerd in de maaktechnologie, verwelkomden tijdens hun laatste edities respectievelijk 2500 en 2800 bezoekers. Nu maken ze samen een quantumsprong in het voorjaar van het symbolische jaar 2020, de eerste mijlpaal van de 4e industriële revolutie volgens het Industrie 4.0 strategisch pakt.

Deze fantastische opportuniteit klinkt de 84 exposanten van Prototyping Xpo en de 150 exposanten van MNE ongetwijfeld als muziek in de oren. Deze combi van 2 gevestigde beurswaarden wordt immers ‘the place to be’ voor heel wat geïnteresseerde C-levels en afdelingshoofden uit engineering, productie, maintenance, kwaliteitszorg, assemblage en supply chain. De synergie is duidelijk: méér exposanten, méér aanbod, méér bezoekers en een ongeëvenaard programma aan randmanifestaties op hét event ‘for engineering and manufacturing from A to Z’.