Smart Slider 3 - Getting started - WordPress Slider
SpelenPlay
full-service-die-caster
full-service-die-caster
gietonderdelen
gietonderdelen
proefserie-validatie-optimalisatie
proefserie-validatie-optimalisatie
complex-hogedrukgietwerk
complex-hogedrukgietwerk
meetlabo
meetlabo
previous arrow
next arrow

Pedeo Hogedrukgieterij

Pedeo Hogedrukgieterij is een betrouwbare leverancier en partner in de ontwikkeling en productie van hogedrukgietproducten. Met onze creatieve full service aanpak en onze nabijheid zijn we in staat om een idee efficiënt om te zetten in een concrete realisatie.

Hogedrukgieten laat toe precieze en complexe onderdelen op een kwalitatieve en economische manier in middelgrote tot grote series te produceren.

Full service hogedrukgieten

Pedeo produceert onderdelen en ontwikkelt deze samen met de klant in functie van een betrouwbaar productieproces en eindproduct. Zo reikt het engineering team tijdens het ontwerpen voorstellen tot functionele en esthetische optimalisatie aan. Pedeo ontzorgt klanten en begeleidt hen doorheen het hele ontwerp- en productietraject.

Zink- en aluminiumlegeringen

Pedeo Hogedrukgieterij maakt onderdelen in zink- en aluminiumlegeringen, en voorziet ook in nabewerkingen, oppervlaktebehandeling en assemblage. Ook logistieke diensten zoals verpakking kunnen meegenomen worden in de samenwerking.

Bedrijfsfilm

Pedeo is al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven in verschillende sectoren. Denk hierbij aan elektronica, machinebouw, verlichting, bouw & interieur, automobiel, luchtvaart en scheepvaart. Pedeo levert onderdelen aan bedrijven in 25 landen.

Volgde u onze workshop hogedrukgieten al?

De workshop hogedrukgieten van Pedeo Hogedrukgieterij werd al gevolgd door meerdere bedrijven. Naast ontwerpers, productdesigners, volgden ook al verschillende studenten van hogescholen en universiteiten de workshop. En u?

Lees meer

SAMEN DRUKKEN WE UW GRONDSTOFKOST

Grondstoffen kosten vandaag een fortuin, en er is nog niet onmiddellijk beterschap in zicht. Hogedrukgieten gaat op een duurzame manier om met onze grondstoffen, en drukt zo de kosten.

Lees meer