Smart Slider 3 - Getting started - WordPress Slider
Smart Slider 3 - Getting started - WordPress Slider
previous arrow
next arrow
full-service-die-caster
full-service-die-caster
gietonderdelen
gietonderdelen
proefserie-validatie-optimalisatie
proefserie-validatie-optimalisatie
complex-hogedrukgietwerk
complex-hogedrukgietwerk
meetlabo
meetlabo
previous arrow
next arrow

Pedeo Hogedrukgieterij

Pedeo Hogedrukgieterij is een betrouwbare leverancier en partner in de ontwikkeling en productie van hogedrukgietproducten. Met onze creatieve full service aanpak en onze nabijheid zijn we in staat om een idee efficiënt om te zetten in een concrete realisatie.

Hogedrukgieten laat toe precieze en complexe onderdelen op een kwalitatieve en economische manier in middelgrote tot grote series te produceren.

Full service hogedrukgieten

Pedeo produceert onderdelen en ontwikkelt deze samen met de klant in functie van een betrouwbaar productieproces en eindproduct. Zo reikt het engineering team tijdens het ontwerpen voorstellen tot functionele en esthetische optimalisatie aan. Pedeo ontzorgt klanten en begeleidt hen doorheen het hele ontwerp- en productietraject.

Zink- en aluminiumlegeringen

Pedeo Hogedrukgieterij maakt onderdelen in zink- en aluminiumlegeringen, en voorziet ook in nabewerkingen, oppervlaktebehandeling en assemblage. Ook logistieke diensten zoals verpakking kunnen meegenomen worden in de samenwerking.

Bedrijfsfilm

Pedeo is al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven in verschillende sectoren. Denk hierbij aan elektronica, machinebouw, verlichting, bouw & interieur, automobiel, luchtvaart en scheepvaart. Pedeo levert onderdelen aan bedrijven in 25 landen.

TELEDYNE FLIR VERKIEST ALUMINIUM BOVEN KUNSTSTOF VOOR TRAFICAM VERKEERSCAMERA

Aluminium, zamak of toch kunststofspuitgieten? Soms is de keuze voor een bepaald materiaal zeer eenvoudig, soms geven subtiele elementen de doorslag.

Ontdek het verhaal van Teledyne FLIR.

Lees meer

HOGEDRUKGIETWERK REDUCEERT UW ECOLOGISCHE VOETAFDRUK EN MAAKT U COMPETITIEVER

Hogedrukgieten is het minder gekende broertje van de verschillende productietechnieken. En dat creëert opportuniteiten. Want met een doordacht ontwerp maakt hogedrukgieten u competitiever.

Benieuwd hoe dit werkt?

Lees meer