Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Pedeo Hogedrukgieterij

Pedeo Hogedrukgieterij is een betrouwbare leverancier en partner in de ontwikkeling en productie van hogedrukgietproducten. Met onze creatieve full service aanpak en onze nabijheid zijn we in staat om een idee efficiënt om te zetten in een concrete realisatie.

Hogedrukgieten laat toe precieze en complexe onderdelen op een kwalitatieve en economische manier in middelgrote tot grote series te produceren.

Full service hogedrukgieten

Pedeo produceert onderdelen en ontwikkelt deze samen met de klant in functie van een betrouwbaar productieproces en eindproduct. Zo reikt het engineering team tijdens het ontwerpen voorstellen tot functionele en esthetische optimalisatie aan. Pedeo ontzorgt klanten en begeleidt hen doorheen het hele ontwerp- en productietraject.

Zink- en aluminiumlegeringen

Pedeo Hogedrukgieterij maakt onderdelen in zink- en aluminiumlegeringen, en voorziet ook in nabewerkingen, oppervlaktebehandeling en assemblage. Ook logistieke diensten zoals verpakking kunnen meegenomen worden in de samenwerking.

Bedrijfsfilm

Pedeo is al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven in verschillende sectoren. Denk hierbij aan elektronica, machinebouw, verlichting, bouw & interieur, automobiel, luchtvaart en scheepvaart. Pedeo levert onderdelen aan bedrijven in 25 landen.

VEILIGSTE COLD WALLET TER WERELD DEELS IN OUDENAARDE GEMAAKT

PEDEO is trotse toeleverancier van NGRAVE, dat zonet haar NGRAVE ZERO online te koop aanbiedt, de veiligste digitale portefeuille ter wereld en deels in Oudenaarde gemaakt! 💰🔒

Lees meer

PEDEO HOGEDRUKGIETERIJ GENOMINEERD ALS TRENDS GAZELLE

“Trends Gazellen zijn snelgroeiende competitieve ondernemingen. Het zijn krachtbronnen van innovatie en creatieve oplossingen” (trendsgazellen.be) Het jaar startte bij Pedeo met een trots, maar vooral dankbaar gevoel met de nominatie voor Trends Gazellen 2020. Onze groei de laatste jaren was mogelijk dankzij gedreven medewerkers, betrouwbare partners, maar vooral dankzij onze klanten.

Lees meer