Pedeo produceert behuizing voor veiligste digitale portefeuille ter wereld

We zijn trots dat we mochten meewerken aan de ontwikkeling en productie van de veiligste digitale portefeuille ter wereld: de NGRAVE ZERO. NGRAVE, een bedrijf uit Brussel en San Francisco, ontwikkelde een hardware wallet om cryptomunten, zoals de Bitcoin, te beveiligen tegen hackers. Hiermee behaalt NGRAVE het hoogst mogelijke veiligheidslabel ter wereld, EAL7. NGRAVE ontwikkelde de behuizing van deze digitale portefeuille in nauwe samenwerking met Comate Engineering & Design uit Leuven en Pedeo Hogedrukgieterij uit Oudenaarde.

 

Ontdek het resultaat van onze intense samenwerking

Een betrouwbare serieproductie start reeds in de fase van product- en procesdesign. Dit gebeurt in een geest van samenwerking en betrouwbaarheid. In deze korte film ziet u het resultaat.

 

Technologisch hoogstandje lokaal ontwikkeld en geproduceerd

Michiel Vandewalle, sales engineer bij Pedeo: “Het hele toestel is ontworpen en geproduceerd in België: de ontwikkeling van de hard- en software, tot de productie en assemblage van de onderdelen. De eisen voor het ontwerp lagen zeer hoog: een robuuste behuizing met een hoge maatvastheid, dichtheid en strenge visuele eisen voor een high-end design. Dergelijk resultaat is enkel mogelijk dankzij co-design, en net daarom contacteerde Comate ons al van bij het begin. Dit gaf ons en onze toeleveranciers de kans alle expertise te bundelen voor een optimaal ontwikkel- en productieproces.”

NGRAVE: “De passie van Pedeo voor ons product stellen we op prijs”

Ruben Merre, CEO van NGRAVE: “Pedeo is van in het begin van het proces een heel betrokken partner. Ze hebben ook oog voor details en denken mee vooruit. Dat zijn zaken die we in een samenwerking appreciëren.” Ruben blikt in dit filmpje terug op de samenwerking met Pedeo.

Comate: “Pedeo dompelt zich mee onder in de wereld van ontwerpers”

Jeroen Meybosch, projectingenieur bij Comate: “We stellen de aanpak van Pedeo erg op prijs, ze dompelen zich mee onder in de wereld van de ontwerpers, denken telkens een stap vooruit en anticiperen zo op toekomstige uitdagingen. Hun co-design filosofie en transparante aanpak hielpen ons ook om de deadlines van ontwerp, prototype en serieproductie te halen.”