Pedeo Hogedrukgieterij genomineerd als Trends Gazelle

“Trends Gazellen zijn snelgroeiende competitieve ondernemingen. Het zijn krachtbronnen van innovatie en creatieve oplossingen” (trendsgazellen.be) Het jaar startte bij Pedeo met een trots, maar vooral dankbaar gevoel met de nominatie voor Trends Gazellen 2020. Onze groei de laatste jaren was mogelijk dankzij gedreven medewerkers, betrouwbare partners, maar vooral dankzij onze klanten. 2020 zag er voorspoedig uit tot…

Trends Gazellen zijn flexibel en snel wendbaar

…Covid19 uitbrak en dat virus als een noodrem ging staan op de economische groei in heel wat sectoren wereldwijd. Ook bij ons. Onze omzet zakte dag-op-dag naar 40%. Maar, wist u dat gazellen flexibele en snel-wendbare dieren zijn? Ze leven in groep en beschermen elkaar. Zo zijn we in Pedeo omgegaan om deze crisis het hoofd te bieden, met z’n allen samen in bad, collegiaal en solidair. En de troeven die ons tot gazel nomineerden, blijken ook vandaag te zorgen voor een vlot herstel.

Nabijheid, co-design, betrouwbaarheid, future-proof

Van bij het ontwerp streven we er bij Pedeo naar om maximale toegevoegde waarde te bieden, in nauw overleg met de klant en onze partners. Nabijheid is voor ons belangrijk. Dat lijkt vandaag moeilijker, maar toch slagen we er in. Ondertussen groeit de omzet opnieuw, sluiten we nieuwe projecten en partnerschappen af. We hebben vertrouwen in de toekomst. Dat vertrouwen wens ik u ook toe.

 

Piet D’Haeyer
Managing Director
Pedeo nv