Co-design, samen van idee naar gietstuk

Gebeurt het u soms ook?

U heeft een idee, neemt potlood en papier en maakt een schets. De vorm in grote lijnen vastgelegd. Uw schets geeft structuur aan uw gedachten. De basis van een mooi project? Een gedrevenheid om u te onderscheiden.

Hoe wilt u zich onderscheiden? Welke uitdaging gaat u aan? Hoe groeit uw schets uit tot een tastbaar project?

Welke partners heeft u nodig?

Iemand die met u meedenkt. Iemand die uw idee nog beter maakt.

Pedeo wil inzicht krijgen in wat u drijft, en samen met u aan de slag gaan. U bent de specialist van uw project, en dat combineren we met onze expertise in hogedrukgieten.

 

Projectingenieur Koen Vanrysselberghe

28 jaar geleden startte Koen Vanrysselberghe bij Pedeo. Voor het ontwerpen had hij een tekentafel, potlood en kalkpapier.

Vandaag is hij één van de projectingenieurs en volgt hij het hele project op. Hij voert de gesprekken, ontwerpt en legt de processtappen en kwaliteitscontroles vast. Kalkpapier is vervangen door 3D software, maar het blijft mensenwerk waarbij ervaring cruciaal is.

Ontdek hier wat er onder Koen zijn ‘hoofdkussen’ ligt

 

Van idee naar serieproductie

Uw schets is een fantastisch begin. Naarmate Koen meer over uw project te weten komt, krijgt alles concrete vorm, zowel het onderdeel als het productieproces. Voor uw schets echter kan gegoten worden, volgt deze een intensief traject.

Volg de stappen van schets tot serieproductie