Elektrische en thermische geleidbaarheid

Beide materialen hebben een goede elektrische en thermische geleidbaarheid. Dit maakt hen onder andere geschikt voor koelblokken, waarvan de vorm zeer functioneel kan worden uitgewerkt. 

Design for assembly

Hogedrukgietproducten kunnen meerdere functies verenigen en kunnen dus zonder meer montageklaar geleverd worden. Op deze manier kan men tot een sterke vereenvoudiging van een oorspronkelijk ontwerp komen.

Elektromagnetische afscherming

De basiseigenschappen van de grondstoffen zorgen dat zij zeer geschikt zijn als afscherming tegen elektromagnetische storingen, bijvoorbeeld als behuizing van elektronische systemen.

Nauwkeurigheid en vrijheid van vormgeving

De uiterst nauwkeurige giettoleranties en de gladde giethuid staan garant voor een perfecte pasvorm met een minimum aan nabewerking.

Over Pedeo

Pedeo is een ontwikkelingspartner en betrouwbare leverancier van afgewerkte en gemonteerde hogedrukgietproducten in zink- en aluminiumlegeringen. Met onze creatieve full service aanpak en door onze grote toegankelijkheid zijn we in staat van snel tot een vruchtbare samenwerking te komen.

Events

Smart Industry met potlood en papier

Het customer intimacy-DNA integreren in Smart Industry is voor Pedeo Hogedrukgieterij in Oudenaarde – een toeleverancier van hogedrukgietproducten in zink- en aluminiumlegeringen - een must. Het bedrijf...

Contacteer ons

PEDEO N.V.

Westerring 25
B-9700 Oudenaarde
België

T +32 55 33 58 80

F +32 55 33 58 90

BTW BE 0443.950.093

RPR Oudenaarde

info@pedeo.be
www.pedeo.be

Contactformulier ›